Forget Password

請輸入與你的帳戶聯繫的電郵地址,我們會透過電郵向你發送重設密碼的連結。

Reset Password Email Sent

重設密碼連結已寄到 {{(this.loginUsername)}},請檢查您的信箱以重設您的密碼。

Create an account
請輸入您的名字
close
請輸入正確的電郵地址
密碼須至少 8個字元,包含數字和英文字母
請輸入相同的密碼
請輸入正確的電話號碼
請輸入正確生日日期,範例:31/01/1990
By creating an account, you agree to and .
Already have Minus+ member account?
Energy Cream
More than enough? It's just fit!
LIVANA SAYS


Troiareuke “搓暖” 面霜!

超乾至中性皮膚岩用,油性皮膚就要慢慢黎,反應會大!

等左新一代既C.E.C 一段時間!今日推出既新 C.E.C 全名叫 Troiareuke 細胞能量霜,帶住一個全新既Concept 話你知:cream 唔再係皮膚表層角質層既保護咁簡單!要鎖水鎖盡d,要抗氧化抗到年輕化一定唔係係角質層到做,係要針對整個皮膚結構。 

記唔記得以前既人成日話:你皮膚乾呀,快d搽潤膚膏啦!!

水係皮膚主要元素,而皮膚要靚要正常生長同運作,都要夠水,而油就係皮膚鎖水元素,唔夠油份皮膚注幾多水都係會走!所以傳統既方法就係用油性既 cream 係表層皮膚上面黎鎖住水份!分別在於平庸既油例如人造油或者礦物油,會令毛孔阻塞同埋失去功能,而高水平既 cream 可能會用荷荷巴油或者夏威夷堅果油,會做到鎖水同埋滋潤感。

所以頭先話,要做到年輕化而唔單止係抗氧化就要針對表皮以下既皮膚結構! 當你開始用「搓暖細胞能量霜」你要開始習慣一樣野,就係用之前一定要係手心搓暖十秒至接近體溫,原因係因為要透過接近體溫令皮膚吸收,佢特別之處係佢無用任何會令你會有皮膚好快吸收感覺既人造成份(矽、礦物油等等...),因為呢d成份會令皮膚細胞慢慢失去左本身有既支撐、代謝同埋吸收功能...你可以好好享受呢支會令到皮膚細胞功能“加“而唔係“減“既超級面霜......不過,搓還搓,真係要知搓暖左d乜!係7隻 Peptides (肽)既 complex!!7隻仲多過 Troi eyecream 其實已經好誇張,而佢更加係混合左唔同針對性功能既 Peptides.. 就算係六胜肽都只係其中一個.. 7隻 Peptides 各自解決皮膚既問題,黑色素、粉刺、皺紋、儲水量、彈性、膠原增新、修復等等,仲會有一個明顯既Botox減表情紋、filler 既飽滿同埋Laser 既美白效果!如果用 skincare 已經去到用開 Peptides 成份既用家都可能知,Peptide 係由氨基酸組成後現成比皮膚拎黎吸收同埋用既原材料,最直接同時最有用!要做既就係將佢地搓暖,令佢可以浸入皮膚既唔同層次,吸收、運作,重整皮膚結構,記住!Peptide 入左皮膚入面係一樣極之鎖水既物質!由入面去鎖水!唔係再流於表層皮膚滋潤!

記得,佢最適合超乾至中性皮膚!佢既玩法就係唔再流於表層皮膚,係重整整個皮膚結構黎撐起皮膚!我本身好乾,一大風d凍d都好易出乾紋!開始用佢之後除左你會感覺到唔再係咁容易就出紋之外皮膚儲水力好強,想皮膚年輕化,就要長時間 keep 得到水份同埋養份係唔同層次既皮膚細胞!

記得睇 website 既 video,搓暖有手法嫁,唔難,但係要知!記得只係用手心,熱力先會平均!p.s. 皮膚係由好多好多細胞組成,即係如果皮膚係牆,細胞就係磚頭,脂質就係中間用黎連接磚頭令到牆身穩固既石屎!今次既新C.E.C 其中一個我最鍾意既野就係佢做突晒咁加強同補充皮膚細胞之間既脂質層(石屎),令成個皮膚結構硬淨好多唔會咁易倒塌,係皮膚底開始已經開始抗皺!係乾人既寶物<3



{{ estimateDate(viewVariant . cut_off_date, viewVariant . estimate) }}
- {{ poSelectedQty }} +
每 {{ plan . subscription_inteval_in_month }}個月自動更新
每期加送 SUB GIFT
買 {{ item . qty }} 件或以上, 每件 ${{ (viewVariant . price - item . price) | formatPrice }}
SHARE WITH FRIENDS

Bring it together.




 

WHY ARE WE SELLING THIS
 
 

「搓暖細胞能量霜」帶著一個全新的護膚概念及最高的成份標準研發,一邊以強化皮膚細胞與脂質為基礎,一邊成份比市場過萬元的名牌面霜更名貴精準。使用搓暖細胞能量霜之前需要把它溫暖到人體最容易吸收的溫度,能便於滲透到每一層而不只停留於表皮,另一個原因是沒有加入其他面霜有的一些容易令人產生錯覺的有害成份(即時感到爽滑的矽或礦物油等等),所以必須認真溫暖及滲透。同時「搓暖細胞能量霜」帶有7種肽的綜合體,有極強的皮膚重建能量,帶給皮膚回復上佳的功能狀態同時擁有最強的抗老化及美白力量。



 




 

ABOUT ME
 
 


Troiareuke 投放大量資源醉心研發搓暖細胞能量霜,希望透過利用完全超越韓國最高的護膚理念及技術,發展一個全新概念及性價比超然的終極面霜。


脂質結構對於皮膚的結構極為重要,位於每個皮膚細胞的周圍,脂質層不夠健康,皮膚會很容易缺水倒塌引致快速老化,反之太多會引致表層皮膚問題如毛孔阻塞,所以傳統方法會將不同油脂加入皮膚,但同時會引致油份過多及細胞失去儲水、更生代謝等功能。而 Troiareuke 首次於產品起用低層儲水抗老化技術防止 TEWL (皮膚水分損失),令皮膚由內到外防止水份流失,打破傳統以油份於表面皮膚鎖水的方法。因此,用家將會感到無論在極嚴寒天氣的打擊下,都會覺得擁有「剛剛好」,不會再出現寒風刮破面霜的感覺,因為是一整個皮膚結構站起來防禦乾燥及水份流失。


除此之外,Troiareuke 搓暖細胞能量霜使用後會阻隔外界污染物如塵埃、雜質、致敏粒子等等皮膚老化及破壞元素,同時大大提高皮膚的免疫力及穩定性。而成份裡的天然攝取的油份將會強化細胞之間的連結,加強皮膚構結的強韌度,就像皮膚細胞的粘合劑和增強劑,防止營份及皮膚代謝能量流失。


Troiareuke 搓暖細胞能量霜成份全天然,除去了傳統面霜加強使用感覺爽滑的人造成分,相反則用了搓暖到人體體溫的方式直接加快面霜吸收,同時采用前所未有的7種肽綜合體加強皮膚吸收的效率,這樣的面霜連帶 Filler 及 Botox 的強大力量,引發全面及快速的效果。



 




 

HOW TO USE
 
 

DAILY SKIN CARE?

將適量「搓暖細胞能量霜」放於掌心,先用雙掌將搓暖 5-10秒至體溫,再平均塗抹於全臉。同時可以加入 Troiareuke 四色問題處方安瓶增添產品於不同皮膚層問題的特殊針對性。



 




 

COMPOSITION
 
 


天然植物油完美配塔:杏油、山茶油、夏威夷堅果油、天然植物(不飽和脂肪酸)油

- 不阻吸收,不引起皮膚問題同時強化油脂層

- 創造皮膚的天然神經酰胺

- 平衡油脂同時為皮膚建立天然水份屏障

- 令皮膚吸收力大增

松樹能量:松葉提取物

松葉提取物擁有大量 Pycnogenol,是超強的抗氧化劑,是抗氧化之王。


白蘑菇能量:Tremella fuciformis Berk
Tremella fuciformis Berk 水分容量比透明質酸高20倍。充當天然保濕因子同時增加皮膚儲水能力


7 種不同的肽綜合體

1. Hexa peptide-9:刺激基底層及真皮層的膠原蛋白合成

2. Tritide peptide-1:重建結構,令肌膚更光滑,更緊緻,令皮膚層更強,是細胞的粘合劑和增強劑

3. Palmitoyl tripeptide-1:刺激糖胺聚醣及纖維細胞生長,促進膠原蛋白的合成。

4. Palmitoyl tripeptide-4:以最少的體積及最快的速度穿透各皮膚層,產生膠原及彈性蛋白的形成

5. Copper tripeptide-1:加強皮膚外層,治癒皮膚破壞同時令皮膚細胞再生

6. Acetyl Hexapeptide-8:等於天然Botox,減少令皺紋形成的肌肉活動,並減少細紋和皺紋深度(實驗:使用 Acetyl    Hexapeptide- 8可使皺紋快速減少27%。)

7. Nonapeptide-1:是聞名的美白肽,抑制黑色素的合成,大大減少皮膚黑色素積聚。



 



Recently Viewed

Ready to subscribe?

選好產品,固定日子自動送到。
讓您無憂無慮,更有效地提高您的生活。

Service Conditions:

  1. 本計劃須至少連續訂購兩期,預設 {{ getFirstSubscriptionPlan . subscription_inteval_in_month }}個月為一期 (購買後可更改續購週期)。
  2. 如有加購 Subscription Offer 產品將會連同本計劃每期自動續購 (購買後可更改下期組合)。
  3. 本計劃將會自動續期 (即自動轉帳續購訂單產品),直到 Unsubscribe 為止。如有需要,可於第 2次或之後的自動續期前 3天,到帳戶中 Unsubscribe 訂購項目。
  4. 每次發貨將會運送產品到客戶預設地址。如有需要,可於下期發貨前 3日於帳戶中更改當次運送地址。
  5. Subscription Code 只限首張 Subscription 訂單使用,自動續期訂單將不會享有 Subscription Code 之折扣。

了解更多

選擇運送國家/地區