Forget Password

請輸入與你的帳戶聯繫的電郵地址,我們會透過電郵向你發送重設密碼的連結。

Reset Password Email Sent

重設密碼連結已寄到 {{(this.loginUsername)}},請檢查您的信箱以重設您的密碼。

Create an account
請輸入您的名字
close
請輸入正確的電郵地址
密碼須至少 8個字元,包含數字和英文字母
請輸入相同的密碼
請輸入正確的電話號碼
請輸入正確生日日期,範例:31/01/1990
By creating an account, you agree to and .
Already have Minus+ member account?
Pitanium | Relax And Repair Cream 微軟面霜
Relax And Repair Cream
微軟面霜
LIVANA SAYS


佢澎湃既效果,用完都幾難用得番以前既 Cream。

之前推出既微米面霜,係一個夜用既 Treatment Care,今日推出既微軟面霜,就係早晚都可以用既全天候 Skincare,快 D 黎門市試上手!!先係 Cream 既 Texture,然後就係皮膚既 Texture,”優美既滑” 係我比佢第一個 Comment!

Cream 第一樣,一定係睇 Texture 先!無話油定乾爽係最好,不過會咁睇!

有 D Cream 賣點係 ”Rich”,多營養但係用上面既感覺好重身,重身到會有種留晒係表面既油膩感,塊面完全唔識吸收咁,甚至乎留係屋企都有”痴塵”既感覺。

而賣點係”乾爽”既 Cream,天氣一乾燥少少就乾到入晒肉,有時會有比風吹到裂開既感覺,而乾爽既 Cream 做得唔好,連 Cream 最基本既保護同埋鎖水都未必做得到。

要做一支頂級既面霜,法國係最好既地方,我絕對好 Proud of 佢既 Texture、Finishing 同埋效果😎,Pitanium 微軟面霜,用完轉唔番第二 D Cream 嫁!!!

我唔會話佢係 ”Rich” 都唔會話佢係”清爽” !我會話佢係超 Fine!超軟!超滑!(就係我上面形容既”優美既滑”)一吱出黎完全唔會係個種厚疊疊、實的的既 Texture,而係好軟身,用手指一推開,輕身到 Fine 到好似等待緊被皮膚既溫度溶化同埋吸收既質感,而溶化左之後,就算用好少,都足夠推開到全面,跟住既幾秒,就完全吸晒入皮膚!

佢唔會有”痴塵”既油膩感,亦提供到足夠一日既皮膚保護同埋鎖水力!而我最鍾意既係個 Finishing,唔油唔乾岩岩好令皮膚有一浸 Semi-Matt 既質感,皮膚表面自然得黎啞緻🤝做到令乾紋消失同時有一種恰到好處唔厚重既潤澤!

3個星期前到左 4支我好滿意既終極成品,我拎左一支到 SPA 送左比我地既 HWS-003 號客人Janice✌🏻

我話:「拎番屋企試下呀,幾好用嫁!」

2個半鐘之前我打番比佢,”R” 試用感!

岩岩足 34歲既 Janice話:「唔係幾啦下話?直頭係好好用!!用左兩個星期,每次用少少已經好夠!用到塊面好舒服!用到第3、4日皮膚變得好滑好軟熟,好 Calm完全無敏感,無乾紋出現過!最正既係,呢個 Cream 用完會覺得佢地大部份係皮膚入面運作,唔係平時個 D 咁全部 Stay 晒係表皮出面!」

咁掂啦!本身用過 TROI C.E.C 同 OC PP Cream 既用家都讚,就真係好緊要啦!因為一支 Cream 要用到人好有感覺,絕對唔易!

迷底係──用法國既分子分解生產技術,融入左少量既黎由加拿大既🌱,我地攝取左🌱入面最安全而且最高純度既精華成份 (FB/IG Policy 關係,唔明🌱係咩既話,入 Link 睇啦😂😂)

搵🌱搵到加拿大先搵到最好既,搵生產技術搵到法國先做到好既 Texture,仲要抽取🌱入面最有護膚價值,最安全而合規格既精華,再加一大堆原料既報關同埋運輸!微軟面霜足足用左 20個月先可以面世!!(但其實佢一早就係我第一支想出既 Pitanium 產品😪)

跟得夠貼既,應該知🌱呢種天然成份,係呢 2-3年入面被追捧得好緊要,而佢既功效快得黎仲可以用非常全面去形容,怎至乎係將所有已知既傳統護膚成份比下去,因為🌱對護膚品黎講,直頭係有一個癲覆性既升級!

我自己係抗拒唔到呢樣野既先頭部隊😂前 2年去美國既美容展,其實已經有大部份出名既品牌已經為左🌱成份開新既產品線,埋頭苦幹咁研發緊呢樣野,當我試過我人生中既第一支🌱精華油,我皮膚係滑到唔係太識得形容 (但有 D D 油膩),我就立定決心一定要出到為止!

唯一既大問題係🌱係有超高既皮膚價值,但好貴而且一定要抽取到入面安全穩定既部份,而呢種精華成份超難融入到護膚品,即係話加得多,就會令護膚品好油好重,都係個句,Cream 既 Texture 唔好,就唔會令我想用!其實係真係難,就算最高端既生產技術,我地都出左 20+個 Version 先有今日既微軟面霜!

同食既 Supplement 一樣,重點唔係鬥多,係要貴精不貴多!!先要有好好既分解造 Cream 技術,再係本身既面霜成份上加入超少量🌱,而呢超少量既🌱成份只要係最高級最清澈!咁就平衡得到,用個時非常開心,皮膚又有好澎湃既效果!!

講到係澎湃既效果,一定唔止鎖水同滋潤,而係將每一粒皮膚細胞帶到逆週期!唔係打橫行,係調轉行!!

我會咁講:佢會先鎮靜左每一粒好繃緊皮膚細胞,將佢地帶到一個好放鬆既狀態,然後大大增加番面部因年齡減慢好減少左既 Blood Flow,代謝會逆年齡加快,細胞唔再繃緊但係皮膚細胞之間既張力會大大增加,令皮膚結構實淨好多!所以會有皮膚軟熟得黎唔鬆弛既提升感!而代謝同 Blood flow 既健康提升,基本上因為年齡增加既皮膚退化問題都會不停改善,敏感、濕疹、缺水、出油、皺紋、座瘡、炎症、紅腫、膚色、暗啞、黑頭、鬆馳等等呢堆老化問題,都會大大改善或者消失!

不嬲既概念係,愈高效用既 Skincare 就愈唔適合敏感皮膚,但今次敏感皮膚不受此限!乾性皮膚不受此限!唔鍾意用 Cream 既油性皮膚都不受此限!佢係以鎮靜為首,再回復皮膚血流量,加快代謝> 將皮膚細胞帶到逆週期>解決老化既絕大部份問題!基本上可以話所有皮膚都會鍾意用,而愈有問題既皮膚,睇到既進步就愈大!



{{ estimateDate(viewVariant.cut_off_date, viewVariant.estimate) }}
- {{poSelectedQty}} +
每 {{plan.subscription_inteval_in_month}}個月自動更新
每期加送 SUB GIFT
買 {{item.qty}} 件或以上, 每件 ${{ (viewVariant.price - item.price) | formatPrice}}
SHARE WITH FRIENDS

Bring it together.




 

WHY ARE WE SELLING THIS
 
 

Pitanium 微軟面霜 將傳統面霜帶到另一個層次,令不喜歡使用面霜的用家愛上使用。


傳統面霜是融合了不同比例水份及油份的乳霜來做到滋潤及鎖水效果,但過多油份會令產品厚重、令皮膚油膩及阻塞毛孔,而太少油份則令面霜失去鎖水及保護等基本功能,所以令到不同膚質的用家要配對一支適合自己而有效的面霜成為一件困難的事情。


而製作 Pitanium 微軟面霜 的法國研發團隊,以獨有的分子級分解技術,將法國泉水配合頂級椰子油,完美融合來自加拿大最高純度的麻攝取精華,將本來功能單調及厚重的面霜,越級提升到對皮膚零排斥且極幼軟的質感,使用後極快滲入皮膚表層作保護、鎖水及滋潤,不停留於皮膚表面,為皮膚帶來前所未有的護膚價值,將皮膚質素及狀態即時和長遠提升。


正正因為 Pitanium 微軟面霜 的分子級分解技術及零排斥高滲透特性,大部份的乳霜運作不再只停留於皮膚外層,而是更集中於皮膚內裡運作,所以無論任何膚質的用家,都會一拍即合。



 




 

DESCRIPTION
 
 

#逆齡王者 #增加 Bloodflow #超軟化 #超鎮靜 #超抗敏 #超抗衰老 #超鎖水 #超控油 #超代謝 #超打皺 #濕疹 #座瘡 #炎症 #紅腫 #膚色 #暗啞 #黑頭 #鬆馳


法國分子分解技術,以質感為首

水油自古不相容,而傳統面霜弱點則是油份過重或太少。Pitanium 微軟面霜 以法國現行最高端的分子分解技術,將面霜的油份及水份營養分子分解到分子級別以融合,令微軟面霜 擁有極軟質感,容易推開而且瞬間被皮膚吸收,但同時會留於皮膚內裡作出保護及一系列的優化運作。


椰子油融合法國泉水為首,清澈的零排斥

Pitanium 微軟面霜 使用了世界上最清澈的泉水及最接近人類皮脂的椰子油作為基礎原料,打造了與人類皮膚零排斥並且會互相牽引的傳導媒介,高度融入皮膚的特性令面霜的厚重感消失得無影無縱之餘,將面霜的傳統運作及停留層面由皮膚外表帶到皮膚內裡,為皮膚帶來保護及鎖水以外真正的護膚價值,更適合任何膚質的用家。


來自加國的麻系攝取精華,新世代的逆齡王者

麻已經成為了近年最破革的護膚發現,無論醫學或皮膚學上都有數之不盡的確實研究證明麻系植物的巨大皮膚價值,但它的缺點是太難融入傳統護膚成份引致各種質感及效果問題。而Pitanium 微軟面霜 只攝取最高品質,高純度以及安全穩定的部分,再以法國分子分解技術進行分解溶合,以質量取代數量,令產品同時擁有強大效果及完美質感。


全面的皮膚優化,真正的 All-in-one 效果

Pitanium 微軟面霜 的多種特性,配合獨有的高品質原素,每次使用都會給予皮膚即時的、長遠的全面效果,極強的細胞鎮靜令皮膚細胞壓力完全釋放,然後大大回復及增加因年齡及皮膚狀態而減慢的面部血流量,令代謝機能大大提升,做到真正的逆細胞老化週期,同時將皮膚帶到前所未有的最佳狀態,同時解決膚色、皮膚崩緊、質感、敏感、濕疹、缺水、出油、皺紋、座瘡、炎症、紅腫、膚色、暗啞、黑頭、毛孔、鬆馳等等問題。


皮膚終極軟滑,無可比擬

因強大的鎮靜及血流量修復效果,皮膚細胞會脫離長久的崩緊狀態同時回復細胞與細胞之間的張力,令用家使用微軟面霜 之後的皮膚質感無比柔軟幼滑,持續使用會大大改善皮膚質感之餘更會提升面部輪廓,無論皮膚觀感、功能及狀態都會有極大的改善,而且持續瓦解老化危機。



 




 

HOW TO USE
 
 

1.於使用爽膚及精華產品後,在臉上和頸部均勻塗抹,以補充養份及舒緩皮膚症狀。

2.輕按直至吸收,每天早晚使用作為護膚程序的一部分。

**雖然麻系攝取精華是一種安全的天然健康食品,但也建議16歲以下人士、孕婦、喂養母乳中婦女和使用長期藥物如血壓藥等人士在尋求醫生意見後才使用。








 

COMPOSITION
 
 


Volume 10ml

Made in France



 




Recently Viewed

Ready to subscribe?

選好產品,固定日子自動送到。
讓您無憂無慮,更有效地提高您的生活。

Service Conditions:

  1. 本計劃須至少連續訂購兩期,預設 {{getFirstSubscriptionPlan.subscription_inteval_in_month}}個月為一期 (購買後可更改續購週期)。
  2. 如有加購 Subscription Offer 產品將會連同本計劃每期自動續購 (購買後可更改下期組合)。
  3. 本計劃將會自動續期 (即自動轉帳續購訂單產品),直到 Unsubscribe 為止。如有需要,可於第 2次或之後的自動續期前 3天,到帳戶中 Unsubscribe 訂購項目。
  4. 每次發貨將會運送產品到客戶預設地址。如有需要,可於下期發貨前 3日於帳戶中更改當次運送地址。
  5. Subscription Code 只限首張 Subscription 訂單使用,自動續期訂單將不會享有 Subscription Code 之折扣。

了解更多

選擇運送國家/地區