Forget Password

請輸入與你的帳戶聯繫的電郵地址,我們會透過電郵向你發送重設密碼的連結。

Reset Password Email Sent

重設密碼連結已寄到 {{(this.loginUsername)}},請檢查您的信箱以重設您的密碼。

Create an account
請輸入您的名字
close
請輸入正確的電郵地址
密碼須至少 8個字元,包含數字和英文字母
請輸入相同的密碼
請輸入正確的電話號碼
請輸入正確生日日期,範例:31/01/1990
By creating an account, you agree to and .
Already have Minus+ member account?
Pitanium |  Never Get Old DNA修復因子
Never Get Old
DNA 修復因子
LIVANA SAYS


前幾日,幾個食左佢幾個月既同事走黎同我講:要幫佢改個中文名叫做───「老人丸」😂

我:喂呀,好好笑,不過你地唔好玩啦,咁不如叫「幼稚丸」🙈

佢:食左老人丸,老人院唔收你喎!認真!諗下佢!

我:得得得,念在你地幾有創意,花名就叫「老人丸」😂

唔好攪錯,佢唔係淨係比老人食既丸!!真係唔係!

唔知你地係咪咁,我成日都會諗:”真係老啦”之後有無限種下聯😂:

”毛孔同 D 斑又番黎既?”

”點解訓極都唔夠既?”

”皮膚咁乾既?”

”D 印唔識走既?”

”瘦得咁慢既?”

”成日病既?”

仲有好多好多!!

之後就會諗,點解 D 時間過得好似愈黎愈快既?過多十年八載就四十,個女大學畢業,我都 42歲。老!真係令人好負面!老!係真係好恐怖!

Pitanium「老人丸」,係比成日都覺得自己老,或者好驚老既人,即係我呢 D✌🏻不過都係叫番佢真名先 ─── Pitanium DNA 修復因子。

拿!唔好走寶呀今次!睇晒佢!學到野嫁!佢係一個 Supplement,不過唔係老土野,唔係維他命,唔係燒腩丸 D Friend。

2013年一位老化生物學既教授做一個科學研究,變成左一個改變世界既重大發現,呢位哈佛教授叫做 David Sinclair!要比 D 掌聲先👏🏻👏🏻 佢透過增加白老鼠身體入面既基因修補因子 NAD+,發現幾日後白老鼠身體既「生理機能」由兩歲變番唔夠半歲,老鼠不老了!好誇!因為照計番,即係人既 80歲,變番 20歲😮

用科學角度去理解!身體就係一個瘋狂損耗同埋瘋狂修補既一個 System!每一日身體都損耗緊 DNA 同埋細胞,而身體同埋皮膚系統每日就係:損耗👉🏻修補👉🏻損耗👉🏻修補。聽住!當 DNA 同埋細胞“修復速度”慢過“損耗速度”,就係衰老!!換句話說,如果 DNA “修復速度” 快過 “損耗速度” 就掂過碌蔗!!

咁 DNA 既修補速度做咩會慢左,回想下自己,其實係好明顯嫁!好多女仔 25歲後,覺得自己唔係”長大”緊,而係”衰老”緊,係好多方面都比以前慢左好多。原因係修補 DNA 有一種必須原料叫做 NAD+,年齡增長、亂食野,捱夜、壓力、用錯 Skincare,呢 D 全部都會大大減少左 NAD+ 既製造!而唔夠 NAD+ 就係”修復”慢過,”損耗”既主因,老就係因為咁!

老鼠仔可以青春番,但係人要由 80歲變到 20歲係無咩可能!但係如果係仲年輕既時候開始保養,想老得好慢好慢,身體機能 Keep 得好好,要第時 40歲望起上黎、郁起上黎似 25歲!絕對係得嫁喎😎只要身體”修復”青春既速度係快過”燃燒”青春既速度!咪得囉😍

呢一兩年有無聽過”殺死彊屍細胞”、”不老XXX” 、”NMN”呢 D 產品?其實就係透過增加人體基因修復因子,令人身體健康同皮膚都衰老得好慢,我 Research 左同試左不下 15款,而Pitanium DNA 修復因子 係我試過最好最信得過既一條 Complex Formula!我地試左足半年有多!好得!!!得到要即刻帶佢番黎!

Pitanium DNA 修復因子,係 NMN、白藜蘆醇 同埋 膠原蛋白肽 既完美複方元素!修復每日損耗既 DNA,目標係修復快過你損耗 <3

NMN 呢個成份係呢一兩年Hit到辣手既明星配方,成幾千蚊一盒都有,佢就係 Sinclair 教授用黎大量增加 DNA 修復因子 NAD+ 最直接最重要原料!係絕對夠資格叫做超級無敵抗衰老!!

呢一兩年實在太多品牌研發 NMN,初初由單純 NMN,變到 NMN3000、NMN5000、NMN8000、NMN10000、NMN20000,變成左一個鬥多既事情,吸收到就話 20000,但係吸收唔到就等於 0!身體絕對吸收唔到咁多,仲浪費左身體資源去分解多左既成份,平時有食開 Supplement 就知,成份量多係無意思,身體吸收幾多,效果有幾好!質量同 Formula 先係最重要!

Pitanium DNA 修復因子 既 NMN純度 99.8%,最易吸收,進入身體之後大概 10-15分鐘就會大大增加左 NAD+ 去修復 DNA!而白藜蘆醇,就係一種好傳統既抗老化成份!同 NMN 係黃金組合!

第一,可以活化身體轉化 NMN 既能力,以倍數增加 NMN 轉化到 NAD+ 既速度同數量!

第二,抗醣化,醣化係皮膚三大老化原因之一,身體代謝唔到過多既糖份同蛋白質,就會有毒素令到皮膚老化、出皺紋、膚色變暗同埋出班。NMN 配 白藜蘆醇叫做絕配,同時又雙管齊下!

仲有!93%純度膠原蛋白肽!係蛋白”肽”,係皮膚細胞既組成元素,身體會 100%吸收!好容易輸送到皮膚表裡層!當身體修復既速度因為 NMN 既吸收同埋分解而加快,皮膚會即時用到膠原蛋白肽修復皮膚組織,變番好有彈性同光澤!

身體每日吸收有限,但缺少係無限,要逐隻食係無可能,多左反而會令身體多左分解既步驟,少左又爭好遠!所以身體既吸收量絕對係要珍惜!!所以我一向 Prefer 複方成份,一個 Formula 做最多既野!而遇到一隻好做到野既 Formula 其實係好好彩,所以今次比我搵到就知要帶佢番黎比成日都覺得”我老啦”既用家!明顯嫁,佢交足功課嫁😎

早晚各 2粒,係咁修復 DNA!公司男同事、女同事、我細妹、我呀媽、朋友既陪月姨姨到而家都 Keep 食左一段時間,由零到見到大分別,大約 40-70日!最快感受到個人無咁攰先,之後會覺得易集中左、訓得好左、再黎到皮膚既 Texture、彈性、斑、毛孔都會有唔錯既改善,吸收好左、缺水情況會減少、D 印走得快左,同埋最明顯係同做完 Treatment 之後既修復快左好多!

記住!皮膚只係其中一種老化表現,其他身體部位都老化緊,腦細胞、心臟機能、細胞狀態、血糖、肌肉修復、血管、免疫力、頭髮、指甲、甚至乎身體既長壽蛋白,都會因為 DNA 修復慢左而一路退化!而 Pitanium DNA 修復因子,就係要身體狀態同皮膚衰老變得好慢好慢,係食落肚既”青春”!都係個句:「食左老人丸,老人院唔收你」😂



{{ estimateDate(viewVariant.cut_off_date, viewVariant.estimate) }}
- {{poSelectedQty}} +
每 {{plan.subscription_inteval_in_month}}個月自動更新
每期加送 SUB GIFT
買 {{item.qty}} 件或以上, 每件 ${{ (viewVariant.price - item.price) | formatPrice}}
SHARE WITH FRIENDS

Bring it together.




 

WHY ARE WE SELLING THIS
 
 

人體每天都會消耗 DNA,同時亦會作自行修復,而當 DNA 修復的速度不及破壞速度,身體健康及皮膚便會形成衰老狀態。DNA 及細胞的修復需要 NAD+ (Nicotinamide Adenine Dinucleotide),但隨着年齡增長,身體製造 NAD+ 的效率會於 25歲後的每一天漸漸下降,令身體自行修復速度減慢,伴隨而來的是與年齡有關的問題,如身體代謝明顯減慢、機能衰退、皮膚衰老、長期疲倦、疾病、腦退化症等等。


Never Get Old DNA 修復因子是高純度 NMN(99.8%),高純度膠原蛋白肽(93%),及高濃度白藜蘆醇的高端複方精華,高純度成份組合令身體最快吸收到最高品質的精華養份,在短時間內增加 NAD+,從而大大提升 DNA 修補速度及效率,全方位減少及減慢人體衰老狀況,為用家的皮膚、頭髮、指甲、眼、心臟機能、血糖、肌肉修復、血管、免疫力等等,全面年輕化。



 




 

DESCRIPTION
 
 

#食得落肚既年輕 #我有青春燃燒 #青春製造者 #衰老離你而去 #你既DNA太完美 #基因修復 #活化長壽因子 #活化抗壓因子 #抗衰老 #抗氧化 #抗醣化 #回復彈性光澤 #淡化色斑 #解決缺水 #防紋袪紋 #好吸收


超效吸收,超效基因修復

Pitanium DNA 修復因子 以最高質量的高純度成份,配合高端技術而製成,可以快速被人體吸收及輕鬆分解,同時快速於身體進行 DNA 及細胞的修復、補充等工作。同時 Pitanium DNA 修復因子以複方成份組成,透過白藜蘆醇提升高純度 NMN 的吸入及修復效率,以高純度膠原蛋白肽作為皮膚快速修復的原料,協同效果超然。


抗衰老,抗氧化,抗醣化

氧化及醣化是皮膚衰老的最大原因,Pitanium DNA 修復因子除了會提高大量 NAD+ 令 DNA 及細胞可以完美修復,從而大大減慢衰老。與此同時,亦會透過減少自由基的活躍度及數量從而減低皮膚氧化,大大減慢膠原流失,維持皮膚水份、彈性及光澤度。再且,Pitanium DNA 修復因子亦含有大量抗醣化元素,極有效防止黃化、斑、皺紋等問題的形成。


健康、身體、皮膚,全面優化

Pitanium DNA 修復因子的吸收是透過修復損耗的 DNA 而將用家的身體、健康狀態、細胞、皮膚等等帶入全面的抗哀老狀態,並不只是單一針對皮膚!而長期的 Pitanium DNA 修復因子 會在多方面感覺到身體狀態的改善,如精神、睡眠質素、皮膚、免疫力、肌肉回復、心臟機能,甚至血糖、指甲及頭髮多方面獲得逆齡效果。


都市生活必備,刺激長壽蛋白

Pitanium DNA 修復因子 是都市用家的最佳的補充品,大壓力、肆意飲食、睡眠不足、使用劣質護膚品等,都會嚴重損耗 DNA 及身體的修復,令身體出現多種身心健康、衰老及皮膚問題。而 Pitanium DNA 修復因子從 DNA 修復入手,同時可以提高人體長壽蛋白(Sortuins)及抗壓因子的活性,有效為都市用家對抗都市生活及工作環境帶來的問題,維持身體及皮膚的長期健康


每天一個獨立小包,隨身的最強後盾

Pitanium DNA 修復因子以高技術製作,同時亦以高品質包裝,每盒 120小粒,分別包裝成 30個獨立密封小包,作為每天的補充份量,易於攜帶及保持衛生。每天只需隨身帶備一小包,Pitanium DNA 修復因子會為用家帶來垂手可得且強大的正面效果,無論在身、心、健康及皮膚上作強力後盾。



 




 

HOW TO USE
 
 

最佳使用份量為:每天早晚各一次,每次 2粒。








 

COMPOSITION
 
 

Ingredient: 

β-Nicotinamide Mononucleotide(99.8%) (5mg),  Resveratrol (90mg), Collagen Powder(93%) (300mg), Magnesium Stearate (5mg)


Volume:120 capsules per box, 30 packs, 500mg per capsules

Made in Hong Kong




 



 

DISCLAIMER
 
 

產品並不供作診斷、治療或預防任何疾病之用。

每天不要超過 8 粒。 

如果懷孕或哺乳,不建議服用。

所有補充品會因個人體質不同而有不同反應,慢性病、長期病患者建議先諮詢你的家庭醫生是否適合服用。

如果發生任何不良反應,請立即停止使用並諮詢您的醫生。



 



Recently Viewed

Ready to subscribe?

選好產品,固定日子自動送到。
讓您無憂無慮,更有效地提高您的生活。

Service Conditions:

  1. 本計劃須至少連續訂購兩期,預設 {{getFirstSubscriptionPlan.subscription_inteval_in_month}}個月為一期 (購買後可更改續購週期)。
  2. 如有加購 Subscription Offer 產品將會連同本計劃每期自動續購 (購買後可更改下期組合)。
  3. 本計劃將會自動續期 (即自動轉帳續購訂單產品),直到 Unsubscribe 為止。如有需要,可於第 2次或之後的自動續期前 3天,到帳戶中 Unsubscribe 訂購項目。
  4. 每次發貨將會運送產品到客戶預設地址。如有需要,可於下期發貨前 3日於帳戶中更改當次運送地址。
  5. Subscription Code 只限首張 Subscription 訂單使用,自動續期訂單將不會享有 Subscription Code 之折扣。

了解更多

選擇運送國家/地區