Forget Password

請輸入與你的帳戶聯繫的電郵地址,我們會透過電郵向你發送重設密碼的連結。

Reset Password Email Sent

重設密碼連結已寄到 {{(this.loginUsername)}},請檢查您的信箱以重設您的密碼。

Create an account
請輸入您的名字
close
請輸入正確的電郵地址
密碼須至少 8個字元,包含數字和英文字母
請輸入相同的密碼
請輸入正確的電話號碼
請輸入正確生日日期,範例:31/01/1990
By creating an account, you agree to and .
Already have Minus+ member account?
Like A Baby
加密乳衣
LIVANA SAYS


我覺得好似著左一層保護衣係身既感覺!

油笠笠我真係好驚,但係滋潤,我又好鍾意!平時唔搽 Body Lotion 又覺得乾唔舒服,但係搽完又會覺得有一層皮膚吸收唔到既油留左係皮膚表面。

用左 加密乳衣 唔會再係咁,而會係皮膚吸收完好有彈性同水份、無晒 D 乾紋,皮膚唔會有一層油膩感留低,會好清爽!係清爽,唔係乾爽!Keep 好耐,同時間會感覺皮膚表面係有一層好薄好薄既 Layer 保護住皮膚,唔會一吹就乾,一搲就爆擦。介紹番👉🏻 Pitanium 加密乳衣🧥如果係鍾意豬油膏既就無計,但係如果一路渴求緊一支又清爽、又夠底層滋潤、又夠保護、又想皮膚明顯有得著同改善既話,嘿嘿!呢支好可能係 Best Choice!因為無論係使用感、成份 同埋 Delivery System,佢都幾反傳統😂 (因為我真係好想要一支用係身體又好認真既 Skincare😠)

Hello!Remind 下先,傳統 Body Lotion,好平!但係大大支,一係好快乾、一係好笠,用左又好似好過無用,有時用完又會痕痕地,可能係因為敏感或者封住左毛孔,點解硬係搵唔到支又會皮膚好又鍾意用既先?

係因為好大個身呀😂塊面咁細,個身咁大,份量要多,好多時都係"質"度打Discount,仲有一樣野,Body Lotion 基本上都係以封閉式油脂既概念封住皮膚表面唔比水份流走,但係厚油會唔吸收好痴,而且會Block 毛孔生粒粒!所以係唔可以用 Body Lotion 黎搽面🤭!

Pitanium 加密乳衣,密度似鳳凰精華,營養似微軟面霜,運作似 Troiareuke 既 Laser cream,功能似媽媽肚入面既胎水,用黎提供營養生長,強化同埋保護,佢無色無味無添加,用完清爽舒服到完全無突兀既黏笠感!唔單止一般暗啞同缺水皮膚要用,脆弱易敏感,甚至乎一乾就起痕起粒粒既,Keep 住用!轉季用,夏天冬天幾時都 Keep 住用,會有好明顯改善😎

佢英文名叫 "Like A Baby",當你係 BB 咁錫,胎水既概念即係咁👉🏻用番本身皮膚有既元素做主要導入元素(例如:Amino Acid、Ceramide) 做到皮膚零排斥主動吸收,再以小份子滲透入皮膚底層做修復同滋養,再以天然既脂質將細胞同埋角質層之間既空隙黏緊,將成個皮膚既自身鎖水層大大強化!唔再係傳統既封閉油脂,而係將身體皮膚一路滋養同強化去一個強壯既狀態!之後細心摸,皮膚會有一層薄到唔覺,但係保護性好強既薄薄 Moist Layer 保護住皮膚!非常長效,非常舒服,咁先係一支好既 Skincare,BB 皮膚應該要咁樣呵護!

我一路都冇叫過 加密乳衣 做 Body Lotion,因為佢真係唔似,油性唔高,而且好 Fine,Texture 接近精華狀而唔係 Cream 狀,連推開後吸收既速度都好接近,而呢一種 Texture 好吸收過傳統 Cream 狀好多好多,就係因為我睇到皮膚水份既分別,手既乾紋,腳既蛇皮,甚至係腳踭龜裂都攪得掂,皮膚滑得黎,有彈性!呢個就係厚油做唔到,深層滋潤同自身鎖水先做得到既效果,講多次,Keep 住用,好多皮膚問題都會走!

因為取材前設係天然而且身體自身元素,做到野之餘同時又好 Mild 好安全,無人造色素同人造香料,無乙醇、無礦物油、無石油活性劑同埋 Parabens,唔止做到吸收,仲做得到完全唔刺激!十萬個放心去修復身體皮膚❤️



{{ estimateDate(viewVariant . cut_off_date, viewVariant . estimate) }}
- {{ poSelectedQty }} +
每 {{ plan . subscription_inteval_in_month }}個月自動更新
每期加送 SUB GIFT
買 {{ item . qty }} 件或以上, 每件 ${{ (viewVariant . price - item . price) | formatPrice }}
SHARE WITH FRIENDS

Bring it together.




 

WHY ARE WE SELLING THIS
 
 

Pitanium 加密乳衣 疼惜你身體的每一吋肌膚,透過反傳統的小分子滋潤技術配合角質層黏合技術,給身體皮膚一個前所未有的愛護及狀態,像穿了雨衣全日給身體皮膚保護免受外來環境的傷害,並大大強化皮膚自身保護能力同時極之清爽不留一點油膩感。


絕大部份的傳統身體乳液因製造成本高,會以大分子的封閉式厚油脂作為主要成份,即是以不滲透的油份覆蓋皮膚表面的方法減少皮膚水份留失,令使用感黏笠,亦不會改善皮膚本身的缺水狀態同時破壞角質結構。Pitanium 加密乳衣以極高的加密、滲透及自身鎖水技術,如對待面部皮膚一樣的方法對待身體皮膚,優化每一吋可接觸的肌膚。



 




 

DESCRIPTION
 
 

以母親胎水作前設,有媽的孩子像個寶

Pitanium 加密乳衣 (Like A Baby) 以母親體內的羊胎水作為前設基礎,造就最懂得愛惜皮膚的乳液,加密乳衣含有大量天然而且皮膚自身存在但正在流失的營養及水份作為補充,極滋潤、高滲透度且親膚零排斥,還會給予皮膚一層無聲無色的保護層免於因乾燥缺水而變得脆弱,令使用者有 Like A Baby 般的呵護。


以護膚品作藍圖,反傳統的身體保養

Pitanium 加密乳衣 不採用傳統 Body Lotion 的封閉式油脂作為減少水份流失的方法,相反 加密乳衣 以高端的面霜作為藍圖,以高密度(加密)的小分子滋養及水份作滲入,先滲透皮膚底層作養份補給及結構修復,另一方面,加密乳衣 內含經優化的天然脂質,以黏合的方式鞏固皮膚的角質結構,築起一層強大的自身鎖水保護層,給身體真正的護膚品式愛護。


加料、加密、給皮膚加油

Pitanium 加密乳衣 使用感比絕大部份的 Body Lotion 產品來得清爽且深層,亦因為使用了大量天然小分子高密度的皮膚自身元素 氨基酸(Amino Acid) 及 神經醯胺(Ceramide) 作為主導體,遇皮膚後會快速被皮膚吸收、分解及使用,以補充自身及修復皮膚內外結構給予皮膚”初生”時最自然的狀態及保護。


全日深層的滋養修復,皮膚問題走

Pitanium 加密乳衣 擁有長效的滋潤力,鎖水鎖養力可以保持一段長時間,除了膚質及皮膚狀態會有長效優化效果之外,保持使用更可以有效舒緩甚至解決長時間因皮膚結構脆弱及缺水引起的皮膚問題及不穩定狀態(例如痕癢、濕疹、 龜裂等問題),為用家回復 “Like A Baby” 般的健康而高穩定的完美皮膚狀態。


進取,但零刺激

Pitanium 加密乳衣 有極高的取材標準,精心取材於來自世界各地的天然衍生成份,沒有取用任何化學色料及人造香料,更沒有加入乙醇(Ethanol)、礦物油(Mineral Oil)、PEG(聚乙二醇)石油、石油表面活性劑、對羥基苯甲酸酯(Parabens) 和 苯氧乙醇(Phenoxyethanol),令產品高效同時安全至極,不刺激。



 




 

HOW TO USE
 
 

可於沐浴後或任何時候塗上 Pitanium 加密乳衣,打圈輕按至吸收,按天氣及肌膚需要每次少量多層塗上,直到皮膚出現天然亮澤又富有保護力的薄膜。


Tips:

* 可於使用 Pitanium 魔沙 護理後,使用 Pitanium 加密乳衣 進行修復。

* 每一泵 Pitanium 加密乳衣 可加入一滴 Pitanium The Oil Man 混合按摩至吸收,可以高效改善乾燥敏感肌或炎症狀態。








 

COMPOSITION
 
 

角鯊烷:肌膚調理劑,可視為皮膚的潤滑油,特別適合於寒冷的天氣中使用,能補充皮膚天然皮脂。

乳木果脂:豐富的滋潤劑、易吸收,富含不飽和脂肪酸,能加強皮膚的保濕能力,相較於其他植物油,含有最高比例脂肪伴隨物,特別是生長必要養分的三萜烯醇及維生素 E、維生素 A、尿囊素,對於肌膚能防止水份流失、幫助癒合傷口、增加肌膚防禦能力。

橄欖油:柔潤皮膚、香料、溶劑,含不飽和脂肪酸(含 80%的油酸)。其分子小,不具揮發性,但具優良的肌膚滲透性,富含油酸及維生素 E,保存性良好,能改善乾燥、循環不良及龜裂脫屑肌膚。


Volume 300ml 

Made in Korea


 



Recently Viewed

Ready to subscribe?

選好產品,固定日子自動送到。
讓您無憂無慮,更有效地提高您的生活。

Service Conditions:

  1. 本計劃須至少連續訂購兩期,預設 {{ getFirstSubscriptionPlan . subscription_inteval_in_month }}個月為一期 (購買後可更改續購週期)。
  2. 如有加購 Subscription Offer 產品將會連同本計劃每期自動續購 (購買後可更改下期組合)。
  3. 本計劃將會自動續期 (即自動轉帳續購訂單產品),直到 Unsubscribe 為止。如有需要,可於第 2次或之後的自動續期前 3天,到帳戶中 Unsubscribe 訂購項目。
  4. 每次發貨將會運送產品到客戶預設地址。如有需要,可於下期發貨前 3日於帳戶中更改當次運送地址。
  5. Subscription Code 只限首張 Subscription 訂單使用,自動續期訂單將不會享有 Subscription Code 之折扣。

了解更多

3秒後將帶您轉移到新網站

系統會自動帶您到全新的 Pitanium.hk 網站。
如系統未能重新導向,請按下面按鈕前往。

立即前往

選擇運送國家/地區